Forfatter Emne: NYHEDSBREV  (Læst 45 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Jørgen Damgaard

  • Full Member
  • ***
  • Indlæg: 132
NYHEDSBREV
« Dato: Februar 15, 2019, 23:05*:05:44 23:05* »
Kære medlemmer i Nappedam kajak.

En ny sæson står for døren og der er sket meget i løbet af vinteren. Klubhuset er næsten færdigt, en stor tak til alle byggefolk. Der planlægges hvordan vi får køkkenet moderniseret i samarbejde med Jolle afdelingen, der også vil udføre arbejdet.

Alle aktiviteter er repræsenteret ved et udvalg og de har alle afholdt møder og lavet en gode planer for året der kommer.
Årsmøde med Nappedam Bådlaugsbestyrelse afholdes den 18. februar. Referatet kommer senere på den nye hjemmeside.

Vinteraktiviteterne afholdes i det store klubhus, vi lægger ud med et foredrag om biologien i havet omkring os. Det er onsdag den 20. februar med fællesspisning kl. 18:00 og foredrag kl. 19:00

Der er indskrivning af nye medlemmer lørdag den 23. februar kl. 10 -12:00 i det store klubhus.

Vi har fået en ny hjemmeside takket været Michael og webudvalget. Hjemmesiden er rigtig god, men ikke færdig endnu fordi der altid vil være småjusteringer af funktioner og oplysningerne. Din feedback modtages med glæde.

Medlemsregistreringen på vores gamle side trænger til en gennemgang af navne, e-mailadresser mm. Vi har valgt at du selv skal ajourføre dine data – du kender dem bedst.

DERFOR – skal du indtaste din oplysninger på vores nye hjemmeside via dette link OPRET DIG HER Du vil ved samme lejlighed se hvilken datasikkerhed Nappedam Bådlaug Kajakafdeling har formuleret.

Når dine oplysninger er ajourført, vil du fremover kunne følge med i klubbens informationer om aktiviteter.

Vejledning i online indmeldelse
For at oprette bruger på den nye hjemmeside kan nedenstående vejledning følges. Efter fuldendt tilmelding sendes automatisk en mail til udvalgte personer som herefter kan sikre at korrekte tildelinger af udvalg og lignende sker.
1. Fra menu ”Tilmeld” vælges ”Eksisterende medlem”
2. Felterne udfyldes. De grå felter kan udelades, men sorte er krævet for at kunne lave login. Telefon til pårørende er vigtig af hensyn til sikkerhed.
3. Brugernavn og kodeord er valgfri, og kodeord kan ikke ses i systemet. Har man behov for at få oplyst sit brugernavn kan dette oplyses af en system administrator.
4. Klik herefter på ”Læs aftalen” som ligeledes er et krav om at den godkendes af hensyn til person data loven.
5. Klik ”Fortsæt”.
6. Tilmeldingen ligger nu som en bekræftelse. Klik ”Bekræft”.
Jørgen Damgaard
Mejlbyvej 667
8530 Hjortshøj
+45 5140 9250